Vervoer op Ameland

'Wat kunnen wij voor u doen?'

Personenvervoer

Het gehele jaar door kunt u zich met de taxi op Ameland laten vervoeren. Vervoer vanaf de boot, vervoer tussen de dorpjes of ’s avonds heerlijk uit eten. Wij staan voor u klaar.

Groepsvervoer

Voor het vervoer van grotere groepen kunt u bij ons ook uitstekend terecht. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en laat informeren over de mogelijkheden en ontvang een aanbieding op maat.

Bagagevervoer

Ook het vervoer van uw bagage kunnen wij prima voor u verzorgen. Komt u vanaf de boot met de fiets of wilt u lekker wandelen, wij brengen uw bagage naar uw vakantieadres.

Voetbal competitie

Voetbalverenigingen die een competitiewedstrijd moeten spelen tegen sc. Amelandia of v.v. Geel-wit, kunnen ook eenvoudig gebruik maken van onze diensten tegen speciale tarieven.

Droppings

(School)groepen bieden wij de mogelijkheid van een spannende dropping. Wij kunnen uw gezelschap in groepjes op verschillende plekjes op Ameland afzetten.

Avond- / Nachtvervoer

Taxi de Boer rijdt elke vrijdag- en zaterdagavond én de gehele zomervakantie van 07.00 uur tot 05.00 uur. Doordeweeks zijn wij van 07.00 uur tot 19.00 uur bereikbaar.