‘Veel gestelde vragen’

Taxi

U loopt vanaf de veerboot of sneldienst recht op de taxistandplaats af. U kunt zich melden bij Taxi de Boer. U herkent ons aan de witte taxibusjes met gele logo. Onze naam staat ook duidelijk op onze taxibusjes.

Nee, dit klopt niet. U krijgt meteen na betalen een bevestigingsmail. Het kan zijn dat u uw emailadres niet goed heeft ingevuld en daarom geen email heeft ontvangen. Neemt u contact met ons op via de email info@taxiameland.nl en wij lossen het op.

Het kan zijn dat er nog andere passagiers in het taxibusje zitten. Ons systeem is gebaseerd op het combineren van reserveringen.

Jazeker kan dit, u moet dit echter wel van te voren aangeven. Let er wel op dat wij dan een ander tarief hanteren. De taxirit zal dan duurder worden. U kunt een privé rit dan ook niet boeken via ons reserveringssysteem. Deze tarieven zijn gebaseerd op combinatieritten.

U kunt in ons reserveringssysteem een retourticket bestellen met korting, echter u kunt de terugreis niet vastleggen. U heeft een open ticket. Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch een afspraak te maken zodat wij u informatie kunnen vragen over het ophaaladres en een duidelijk tijdstip kunnen afspreken.

De prijs van een taxirit is afhankelijk van de begin- en eindbestemming en het aantal personen. Wij zijn heel transparant over onze tarieven. Wij  verwijzen u hiervoor graag naar het keuze menu taxi en dan taxi tarieven

Wij rijden op Ameland alleen met taxibusjes. Hier mogen maximaal 8 personen in.

Wij rijden bewust geen 24 uur per dag. Onze openingstijden vindt u op deze website. Wij verwijzen u hiervoor graag naar het keuze menu taxi en dan openingstijden. Bij vroegtijdig reserveren en in overleg is er veel mogelijk buiten onze openingstijden.

In principe mogen honden mee in de taxi. Wij behouden ons echter wel het recht voor om een hond te weigeren.

Ja, in elke taxi van ons is een mobiel pinapparaat aanwezig.

Autoverhuur

U kunt de auto ophalen bij ons bedrijf, vestigingsadres: Achterdijken 20G te Nes. U ontvangt van ons een dag van te voren een sms bericht met alle informatie. Heeft u vragen, dan mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen via tel.nr. 0633350000

De auto zal voor u klaar staan op het parkeerterrein op de veerdam. U ontvangt van ons een dag van te voren een sms bericht met alle informatie. Heeft u vragen, dan mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen via tel.nr. 0633350000

Nee, we berekenen geen kosten achteraf anders dan vooraf is aangegeven. Alleen bij de huur van een auto voor 1 of 2 dagen wordt er achteraf € 0,35 per kilometer in rekening gebracht, boven de 60 km. vrij per dag.

Nee. Wij vertrouwen erop dat u, net als wij zelf, goed op onze auto past. Wij hanteren daarom geen borg.

Wij verhuren onze auto’s met een Allrisk verzekering en inzittendenverzekering.

Ja, u heeft standaard een eigen risico bij schade van €500,00. Bij het reserveren van een auto kunt u ervoor kiezen het eigen risico te verlagen naar € 150,00. Hier zijn wel kosten aan verbonden.